英语二历年真题及答案?1 routine --habit 2 rate 3 denied 4 for 5 points 6 additional 7 in place of 8 with 9 Rich as she is 10 Much as 1、 Elderly ……A 2、 It is ……A 3、 Unexpectedly ……C 4、 A good manager ……C 5、 Everything ……C 6、 Besides ……B 7、那么,英语二历年真题及答案?一起来了解一下吧。
你好,耶鲁考研为你服务
你所要的英语二:
耶鲁考研解析:
1、【答案】[C] signal
【解析】此题所在的上下文内容的意思是:陌生人之间没有交流,大家都只关注自己的手机,甚至不_______。A项“票”,B项“允许”,C项“信号,打招呼”,D项“记录”;选项中,只有C项符合上下文语义,因此signal正确。
2、【答案】[D] much
【解析】第二个空格所在句子的语义内容是:我们避免和其他人交流是件很悲哀的是,原因在与和陌生人交流,我们会收获_______。根据句子内容,显然是指和陌生人交流,我们会从中收获很多东西。A.B.C.三个选项均不符合句意。因此答案选much.
3、【答案】[C] plugged
【解析】该题所在语境的意思是:不知道和陌生人交流,我们会从中收获很多东西吗,原因在于____我们的手机。A.打;B.引导;C.插入,投入;D.带来;四个选项分别带入句中,可以判断出plugged符合句意。
4、【答案】[A] message
【解析】该题所在句子的意思是:这种普遍存在的盔甲(不和陌生人交流)传递了“不要靠近我”这个________。显然这里考察了动宾搭配的考点,而且空格处的内容是说“不要靠近我”。
完____8
善____4,仔细
教____0
师____5
资____2,拔了毛的鸽子
格____7
达____6
案____8,飞不了。
叩____4
每过一天,我就在日历上打个圈。到星期天的时候,才发现日子被我过成了省略号。

2016考研英语的答案官方23月才能出来
但是各大机构已经出来了可以估分了、
考研英语二的答案http://kaoyan.wendu.com/285255.html 里面有各个题的答案和详细解析,有用采纳哦
答案:Text 3
31. A shedding tears gives unpleasant feelings to American
32. C The tear shedder's apology and the observer's effort to stop the crying.
33. C producing disastrous impact
34. B It must have a role to play in man's survival.
35. A Emotional tears have the function of reduction of reducing stress.
真题的话我忘记在哪看到了,要不你去搜索下硕考网查找相关的资料。看能找到不,我在找看看,有的话在发给你。
Text 3
The concept of man versus machineis at least as old as the industrial revolution, but this phenomenon tends tobe most acutely felt during economic downturns and fragile recoveries. And yet,it would be a mistake to think we are right now simply experiencing the painfulside of a boom and bust cycle. Certain jobs have gone away for eating up humanjobs, this phenomenon will continue to restructure our economy in ways we can’timmediately foresee.
When there is exponential improvement in theprice and performance of technology, jobs that were once thought to be immunefrom automation suddenly become threatened. This argument has attracted a lotof attention, via the success of the book Race Against the Machine, byErikBrynjolfsson and Andrew McAfee, whoboth hail from MITs Center for Digital Business.
Centerfor Digital Business.
This is a powerful argument, and a scaryone. And yet, John Hagel, auther of The power of pull and other books, saysBrynjolfsson and McAfee miss the reason why these jobs are so vulnerable totechnology in the first place.
Hagel says we have designed jobs in the U.S.that tend to be “tightly scripted” and “highly standardized” ones that leave noroom for “individual initiative or creativity.” In short, these are the typesof jobs that machines can perform much better at than human beings. That is howwe have put a giant target sign on the backs of American workers, Hagel says.
It’s time to reinvent the formula for howwork is conducted, since we are still relying on a very 20th centurynotion of work, Hagel says. In our rapidly changing economy, we more than everneed people in the workplace who can take initiative and exercise theirimagination “to respond to unexpected events.” That’s not something machinesare good at. They are designed to perform very predictable activities.
As Hagel notes, Brynjolfsson and McAfeeindeed touched on this point in their book. We need to reframe race against themachine as race with the machine. In our works, we need to look at the ways inwhich machines can augment human labor rather than replace it. So then theproblem is not really about technology, but rather, “how do we innovate ourinstitutions and our work practices?”
31.According to the first paragraph, economic downturns would .
[A] easethe competition of man vs. machine
[B]highlight machines’ threat to human jobs
[C]provoke a painful technological revolution
[D]outmode our current economic structure
选B . 细节题,定位在第一句话The concept of man versus machine is at least as old as theindustrial revolution, but this phenomenon tends to be most acutely felt during economic downturnsand fragile recoveries.
对象是 man vs human答案一定要讲到machine 与human jobs排除C D.
AB 正好相反,选B .
文章说现象在经济衰退和脆弱复苏是更加急剧。
以上就是英语二历年真题及答案的全部内容,2. [标准答案] [B]In particular [考点分析] 上下文语义以及短语辨析 [选项分析] [A] 反过来 [B] 尤其是 [C] 相反 [D] 总的来说 根据前文语境,第二段第一句译为“根据近期的研究,拥有更多快乐的人的公司会投资更多”。而第二句“___那些在快乐氛围中的公司会做更多的研发以及发展。内容来源于互联网,信息真伪需自行辨别。如有侵权请联系删除。